Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures
8

Aveda Daily Light Guard

Dé verzorging voor het gezicht met SPF30

Eindelijk is hij daar; de Aveda Daily Light Guard SPF30, dè verzorging voor het gezicht met SPF30. Een must-have voor iedereen die zijn of haar huid wil beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon en milieuvervuiling. De Aveda Daily Light Guard beschermt tegen UVA en UVB straling.

Zoals we van Aveda gewend zijn, is ook dit product gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De zonnefilters zijn voor 100% afgeleid uit de mineralen zinkoxide en titanium dioxide en verrijkt met natuurlijke extracten.

De biologische zaadolie van Kukuinoten helpt de huidbarrière te versterken, zodat er een krachtige bescherming tegen de invloeden va luchtvervuiling optreedt. Het is een transparante, luchtige crème en geschikt voor alle huidtypes. Daarmee kunt u de Aveda Daily Light Guard perfect combineren met uw favoriete Aveda dagverzorging.

Het flesje is klein, smal en daardoor ideaal voor in de tas. Zo kunt u overal waar u bent, de crème opnieuw aanbrengen indien gewenst. Het product heeft een prettige applicatie en biedt onzichtbare bescherming.

Gebruik het tijdens uw ochtendroutine als laatste stap van de huidverzorging, vóór het aanbrengen van uw make-up. Bij gebruik als zonnecrème, herhaal de toepassing van het product iedere 2 uur.

Ingrediënten:

  • Gecertificeerde biologische zaadolie van Kukuinoten
  • Ayurvedische rijstzemelen
  • Rozemarijn
  • Gecertificeerde biologische vanille en gember
  • Vitamine E

Kom naar de salon en laat je informeren over dit geweldige nieuwe product van Aveda.