Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures
9

Tulasāra skincare

“Een evenwichtige huid toont de afwezigheid van negatieve invloeden; het is vrij van stress, is gezond en mooi”, aldus drs. Vinod en Kusum Upadhyay, ayurvedische experts en consultants voor Aveda sinds 1978.

Aveda introduceert Tulasāra, deze nieuwe lijn bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen.

In het Sanskriet betekent Tulasāra: bewegen naar balans en is geïnspireerd op de ayurvedische benadering om een gezonde, gebalanceerde huid te krijgen/houden. De producten van Tulasāra werken zowel op de korte als op de lange termijn en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te verbeteren. Dit alles op basis van een mix van uitgekiende, werkzame en geavanceerde ingrediënten, gecombineerd met effectieve huidverzorgingstechnieken en de kunst van aromaology.

De productlijn bestaat onder andere uit:

Tulasāra Radiant Awakening Ritual

Waarbij de huid op milde wijze geëxfolieerd wordt met de Dry Brush en daarna gevoed wordt met de Tulasāra Radiant Oleation Oil. Het resultaat is een zachte, gladde en stralende huid.

Tulasāra Calm Concentrate

Een serum dat de huid direct kalmeert en weerbaarder maakt.

Tulasāra Bright Concentrate

Een serum dat direct de reflectie van de huid verbetert en donkere vlekken en verkleuringen zichtbaar vermindert en een ongelijkmatige teint verbetert.

Tulasāra Firm Concentrate

Een liftend en verstevigend serum dat helpt bij het herstel van de huid, voor een jong en stralend uiterlijk

Alle concentrates bestaan voor minimaal 97% uit natuurlijke ingrediënten.

Tulasāra Aroma Infusions

Tevens zijn er nog 9 Tulasāra Aroma Infusions ontwikkeld voor professioneel gebruik tijdens de gezichtsbehandelingen, om de huid dieper te verzorgen en balans te brengen.PS16_1012_r1_crop