Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures
8

Dual Exfoliation Treatment

“Aveda streeft ernaar om op een verantwoorde wijze alternatieven te bieden tegen de huidige trends van huidbehandelingen zoals microdermabrasie en chemische peelings. Deze ‘quick fix’ methoden bieden op korte termijn vaak zichtbaar goede resultaten, maar zullen op de langere termijn –bij veelvuldige herhalingen- de kwaliteit en gezondheid van de huid (en daarmee ons lichaam) ondermijnen. Het risico op huidgevoeligheden, allergieën, vroegtijdige veroudering, pigmentafwijkingen, etc. nemen hierdoor toe. Diverse -onafhankelijke- onderzoeken brengen dit naar voren, wat voor ons een extra reden is om producten en behandelingen te ontwikkelen welke én zichtbare resultaten bieden én zorg dragen voor de langere termijn. Gezond ouder worden is ons streven.

Aveda’s Dual Exfoliation Treatment is één van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van non-agressieve, huidverbeterende behandelingen. Door zeer grensverleggende technieken combineren we in deze behandeling diverse exfoliatie methoden op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten.
Tesamen met onze wellness technieken en de vakkundigheid waarmee Aveda specialisten deze behandeling toepassen, zijn de resultaten van deze behandeling onmiddellijk zichtbaar, zelfs na één behandeling! Daarbij, sinds we in een maatschappij leven waarin stress nauwelijks weg te denken is, vormt ontspanning juist altijd een belangrijke focus in al onze methoden, in tegenstelling tot de vele agressievere behandelingsmethoden.
Het resultaat van de Dual Exfoliation Treatment leidt tot zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels en verfijnde poriën. Kortom, een frisse huid met een jongere uitstraling!”

Suzanne de Haan,
Aveda Skin & Spa Educator Benelux