Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures
9

Nieuw: Aveda Tulasãra Wedding Masque Overnight!

Wanneer straalt de huid meer dan op een huwelijksdag? Om het hele jaar door diezelfde prachtige heldere gloed te hebben introduceert Aveda de nieuwe Tulasãra Wedding Masques Overnight. De speciaal ontwikkelde oog- en gezichtsmaskers zijn voor 97% natuurlijk afgeleid en zorgen ervoor dat je vanaf nu elke dag wakker wordt met een stralende huid zoals een schitterende bruid.

AYURVEDISCHE WIJSHEID
Beide maskers zijn geïnspireerd op het Haldi schoonheidsritueel uit India, een vast onderdeel van een Hindoestaanse huwelijksceremonie. De samenstelling is gebaseerd op de Ayurvedische principes: een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. “Haldi verwijst naar de pasta die voor de traditionele Indiase Haldi huwelijksceremonie wordt gebruikt: een mix van kurkuma, kikkererwtenpasta en rozenwater,” legt Divyesh Patel uit, de Aveda Director van Skincare Research en Development. “Tijdens de ceremonie brengen alle getrouwde familieleden de pasta aan op het gezicht, handen, armen, benen en voeten van de bruid en bruidegom, één dag voor de bruiloft, als een geschenk van veel geluk. Kurkuma staat erom bekend de huid te verhelderen.

Waar bestaat de Tulasãra Wedding Masque Overnight uit?

  • Curcuminoïden: een krachtig extract van Ayurvedische kurkumawortel, die de huid helpt te verhelderen en een stralende, heldere gloed geeft.
  • Plantstamcellen: een intensieve mix van drie plantstamcellen die samenwerken om het natuurlijke herstelproces van de huid tijdens de nacht te ondersteunen. Elk potje van 50 ml bevat meer dan een half miljoen plantstamcellen.
  • Organische abrikozenzaadolie: helpt om het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen.
  • Een mix van algenextracten: gaat vocht en zichtbare donkere kringen tegen.

Tulasãra Wedding Masque Overnight is verrijkt met een zorgvuldig samengesteld aroma op basis van gecertificeerd organische jasmijn, kamille en grapefruit oliën, bekend van de eeuwenoude Ayurvedische traditie om de huid, geest en ziel in balans te brengen.

De Tulasãra Wedding Masques zijn geschikt voor ieder huidtype.

De Wedding Masques zijn verpakt in een 100% recyclebaar doosje van vezelkarton en is versierd met een bijzonder patroon van botanische motieven en Henna schilderingen.

 

 

Tulasāra skincare

NIEUW Tulasāra skincare
Moving toward Balance

LEES MEER