Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures
9

Pump up the volume!

Heeft je haar een dipje vanwege de koude wintermaanden? Probeer dan Aveda’s volumizing en thickening products.

Voor elk gewenst model is er een oplossing om dikker en voller haar te creëren!

De Pure Abundance lijn is verzorgingslijn die een natuurlijke boost geeft aan fijn haar. Het geeft fijn en dun haar meer volume. Het haar voelt dikker aan, ziet er voller uit en behoudt ook meer volume. Het ontwart het haar en schade door afbreken wordt voorkomen. De Pure Abundance Style Prep verkwikt het volume op dagen dat het haar niet gewassen wordt. Zonder gewicht toe te voegen, prept deze fijne micro-mist het haar voor een tweede dag vol volume.

Volumizing tonic geeft fijn en middeldik haar maximaal volume. Op basis van gecertificeerde organische aloë vera en aminozuren uit tarwe, die het haar verstevigen en extra doen glanzen. Verrijkt met een pure-fume™ aroma op basis van essentiële oliën om de zintuigen te verkwikken. Voor fijn tot middeldik haar. Creëert volume zonder het haar te verzwaren. Geeft extra glans.

Thickening tonic verdikt het haar onmiddelijk na één keer gebruiken. Het is een style product die het haar meteen verdikt zonder dit te verzwaren. Het product geeft dikker, voller haar van de aanzet tot de punten. Een echte aanrader voor mensen met fijn en/of dun haar die extra body kunnen gebruiken voor hun haar. Zeker voor mensen die al gebruik maken van de Aveda Invati Trio is dit product een aanrader, het zorgt echt voor dikker en voller voelend haar.

Aveda Daily Light Guard

Dé verzorging voor het gezicht met SPF30

BEKIJK DIT PRODUCT