Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures

Aveda

’Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan de samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieu leiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.’

De naam Aveda is afkomstig van het woord “Ayurveda“ en staat voor een vijfduizend jaar oude wetenschap die zich bezig houdt met de wijze waarop men lang en gezond, in harmonie met de natuur, kan leven.
De ayurvedische elementen leer gaat ervan uit dat het lichaam uit 5 elementen bestaat; vuur, aarde, water, lucht en ruimte. Wanneer deze elementen niet met elkaar in balans zijn merk je dat in de structuur van je huid, je energieniveau, je weerstand en je emotionele gesteldheid. De make-up, haar-, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten zijn dan ook gericht op het herstellen van de natuurlijke balans in huid en lichaam.

De producten van Aveda bestaan voor tenminste 97% uit natuurlijke ingrediënten. Deze pure ingrediënten worden onder meer verkregen uit fairtrade met inheemse culturen, er wordt niet getest op dieren en de producten zijn waar mogelijk vrij van synthetische ingrediënten.