Afspraak maken bij Frank Salomé Coiffures

Hair

Elk mens, dus ook jij, is van nature bijzonder en uniek. Compleet met alle persoonlijke kenmerken die juist jou zo speciaal maken! Wat maakt je mooi? Hoe zie jij er het beste uit? Allemaal aspecten die verder gaan dan alleen het volgen van de laatste mode of trends… Ga samen met ons team van bevlogen en ervaren stylisten op zoek naar wat jou het beste laat uitkomen en zie wat werkelijk mooi haar voor jou kan betekenen!

create happiness, find your own beauty…

 

Beyond fashion and trends…

“Het mooiste bij jou naar boven halen” gaat verder dan een perfect geknipte coupe. Persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw individuele wensen zijn voor ons essentieel om tot een uniek en prachtig resultaat te komen. De juiste combinatie van coupe en kleur versterkt jouw eigenheid en daarmee je persoonlijke uitstraling. Het gevoel van mooi haar hebben is a moment of happiness en dat straal je uit! Samen met onze styling- en verzorgingstips voor thuis wordt zo elke dag een happy-hairday…

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We zien je graag in onze salon.

wassen, knippen, finishing   €49,00
Wassen, knippen, styling   €59,00

Bij lang/veel haar kan een toeslag worden berekend.

Mannen anno nu.

Mannen van deze tijd vragen om mannenkapsels; een goede vorm, makkelijk in onderhoud en ambachtelijk geknipt. In een ontspannen setting en met de juiste zorg geven wij jouw haar wat het nodig heeft zodat jij er weer goed uitziet. En met je eigen Aveda-Men ™ verzorgings- en stylinglijn heb je altijd de juiste onderhoudsproducten voor je haar.

Wil jij ook goed geknipt en met de juiste look voor de dag komen? Maak dan nu een afspraak!

wassen, knippen finishen   €36,00
4 wekelijks onderhoudstarief   €31,00
wassen, knippen & baard trimmen   €41,00
knippen & kleuren v.a.  €52,00

Een sprankelende en lang houdbare haarkleuring, zonder nadelige invloeden voor je haar?

Met Aveda Full Spectrum™ haircolors creëren wij voor jou de mooiste haarkleur. Door middel van een kleurdiagnose en bijbehorend kleuradvies maken wij een voor jou gepersonaliseerde kleurbehandeling. Aveda Full Spectrum ™ haircolors bestaan tot wel 99% uit natuurlijke bestanddelen en bevatten een unieke blend van verzorgende plantaardige en organische oliën. Hiermee wordt je haar tijdens het kleuren direct en intensief verzorgd met als resultaat een sprankelende en lang houdbare haarkleur.

Geef het kleuren van je haar in onze professionele handen en ervaar wat een mooie haarkleur voor je kan doen!

Total Color v.a. €67,00
Highlights  v.a. €67,00

Bij lang/veel haar kan een toeslag worden berekend. Voor uitgroei-behandelingen hebben wij gunstige tarieven; vraag je kapper ernaar.

Een complete haarverlenging of meer natuurlijk volume in je haar?

Met Great Lengths® bieden wij het beste wat je van hairextensions kunt verlangen. Met 100% natural human hair van de mooiste kwaliteit is Great Lengths® al jaren de marktleider op zijn gebied. Wij werken met het hoogwaardige Great Lengths® Ultrasoonsysteem met ultrasone geluidsgolven voor het aanbrengen van de extensions in je haar. Je haar en hoofdhuid worden daardoor niet nadelig beïnvloed en de ultra-platte bonding (de verbinding van de extention met je eigen haar) zorgt ervoor dat je jouw nieuwe extensions nauwelijks voelt in je haar. Wil je een complete haarverlenging met diverse kleurnuances of juist meer natuurlijk volume in je haar? Of ben jij misschien op zoek naar de meest waanzinnige trendy kleuraccenten..?

Maak gauw een afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies in onze salon en wij vertellen jou graag wat de mogelijkheden zijn.

 

prijzen op aanvraag

Women

Beyond fashion and trends... "Het mooiste bij jou naar boven halen" gaat verder dan een perfect geknipte coupe. Persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw individuele wensen zijn voor ons essentieel om tot een uniek en prachtig resultaat te komen. De juiste combinatie van coupe en kleur versterkt jouw eigenheid en daarmee je persoonlijke uitstraling. Het gevoel van mooi haar hebben is a moment of happiness en dat straal je uit! Samen met onze styling- en verzorgingstips voor thuis wordt zo elke dag een happy-hairday... Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We zien je graag in onze salon.

wassen, knippen, finishing   €49,00 Wassen, knippen, styling   €59,00

Bij lang/veel haar kan een toeslag worden berekend.

Men

Mannen anno nu. Mannen van deze tijd vragen om mannenkapsels; een goede vorm, makkelijk in onderhoud en ambachtelijk geknipt. In een ontspannen setting en met de juiste zorg geven wij jouw haar wat het nodig heeft zodat jij er weer goed uitziet. En met je eigen Aveda-Men ™ verzorgings- en stylinglijn heb je altijd de juiste onderhoudsproducten voor je haar. Wil jij ook goed geknipt en met de juiste look voor de dag komen? Maak dan nu een afspraak!

wassen, knippen finishen   €36,00 4 wekelijks onderhoudstarief   €31,00 wassen, knippen & baard trimmen   €41,00 knippen & kleuren v.a.  €52,00

Color

Een sprankelende en lang houdbare haarkleuring, zonder nadelige invloeden voor je haar? Met Aveda Full Spectrum™ haircolors creëren wij voor jou de mooiste haarkleur. Door middel van een kleurdiagnose en bijbehorend kleuradvies maken wij een voor jou gepersonaliseerde kleurbehandeling. Aveda Full Spectrum ™ haircolors bestaan tot wel 99% uit natuurlijke bestanddelen en bevatten een unieke blend van verzorgende plantaardige en organische oliën. Hiermee wordt je haar tijdens het kleuren direct en intensief verzorgd met als resultaat een sprankelende en lang houdbare haarkleur. Geef het kleuren van je haar in onze professionele handen en ervaar wat een mooie haarkleur voor je kan doen!

Total Color v.a. €67,00 Highlights  v.a. €67,00

Bij lang/veel haar kan een toeslag worden berekend. Voor uitgroei-behandelingen hebben wij gunstige tarieven; vraag je kapper ernaar.

Hairextensions

Een complete haarverlenging of meer natuurlijk volume in je haar? Met Great Lengths® bieden wij het beste wat je van hairextensions kunt verlangen. Met 100% natural human hair van de mooiste kwaliteit is Great Lengths® al jaren de marktleider op zijn gebied. Wij werken met het hoogwaardige Great Lengths® Ultrasoonsysteem met ultrasone geluidsgolven voor het aanbrengen van de extensions in je haar. Je haar en hoofdhuid worden daardoor niet nadelig beïnvloed en de ultra-platte bonding (de verbinding van de extention met je eigen haar) zorgt ervoor dat je jouw nieuwe extensions nauwelijks voelt in je haar. Wil je een complete haarverlenging met diverse kleurnuances of juist meer natuurlijk volume in je haar? Of ben jij misschien op zoek naar de meest waanzinnige trendy kleuraccenten..? Maak gauw een afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies in onze salon en wij vertellen jou graag wat de mogelijkheden zijn.  

prijzen op aanvraag